Welkom op de actiepagina van de Voedselbank de Ronde Venen!

In Nederland leven bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Door de coronacrisis wordt dit probleem alleen maar groter. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Voor 5 euro help je al een gezin aan eten!

Help jij mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de voedselbank? Doneer dan op deze pagina of neem deel aan een van onze evenementen. Meer informatie over de evenementen volgt nog. Verder kunt u voor meer informatie over de voedselbank en/of het werk dat zij doen kijken op de site Voedselbank De Ronde Venen.

Kom in actie voor voedselbank De Ronde Venen!!

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
  Bekijk alle
05/05/2022 | 12:10

Evenementen

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de fundrasingevenementen!Meer informatie volgt wanneer er duidelijk is waar en wanneer de evenementen plaatsvinden! In de tussentijd is het natuurlijk al wel mogelijk om te doneren.Alle donaties zijn welkom! Groetjes,  Ceilí, Aniek en Naomi  
14/03/2024
21:41

Tineke

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?